18.8.2011

NO NYT SE VASTA JYTKY TULI!

Timo Soini Presidenttinä; Itsenäisyyspäivän vastaanotto




-"Hei jätkät...Sale ja Pate, älkää nyt siellä jonossa mököttäkö, jos sitten vaikka ens kaudelle, mitä hä häähähää. 




Tästä edespäin täällä ei turhia kätellä vaan suoraan asiaan eli keittiön mestarit ovat laittaneet kaikkea kivaa pöytään. TV-kamerat ja toimittajat voivatkin alkaa lähtemään nukkumaan, että jaksavat huomenna nousta töihin, vai mitä hähäähäh!


Ei muuta kun pikku hiukopalaa hakemaan. Sitten jos juhlaväellä alkaa janottamaan niin sanokaa mitä niin minä käsken tuomaan...hähäähähähä, vai mitä hä. 


Tossa kun orkan poijjaat saavat vielä töpselit seinään niin eiköhän ala kainalot kastua hähäähäh!"-

Tällainen kuvasta sitten muotoutui. Ideahan on "päivän"selvä eli tätä päivää. Tällä hetkellä ehdokkaana ovat Sauli (Sale) Niinistö, Paavo (Pate) Lipponen ja Tuula Haatainen. Soinihan ei ole vielä juuta eikä jaata sanonut...saa nähdä...

Piirroksen edetessä tulee tutustuttua erilaisiin uusiin asioihin:

*Shampanjapullo, jota Timppa iloisena tyhjentää on mallia Pernod-Ricard Perrier-Jouet, on toiseksi kalleinta maailmassa. 12 putelin setti maksaa noin 50 000 taalaa laatikko.

*Miesten juhlapukeutumisessa pitää muistaa, että liivi saa näkyä max 2 cm frakkitakin reunan alta.

*Shampanjalasi on piirroksessa mallia John Calleija (suunnittelija). Laseja on maailmassa kaksi. Niiden valmistaminen kesti 3 kuukautta. Kauemminkin olisi voinut mennä, koska kuppeja väsäsi 5 kultaseppää. Ensiksi tarvittiin yksi 8 kilon möhkäle vuorikristallia, 1700 valkoista ja vaaleanpunaista timanttia, platinaa, valko- ja keltakultaa...

2 kommenttia:

  1. Moi. Soini näyttää maalauksessasi paljon enemmän itsensä näköiseltä kuin mitä hän luonnossa on. Loistava työ ja hieno idea.

    VastaaPoista
  2. No moi moi.
    Kiitos palautteesta.
    Huomasin, että hyvä tapa "tutustua" kohteeseen on tehdä hänestä töitä eri tekniikoilla. Tämäkin lähti liikkeelle suurikokoisesta hiilipiirroksesta ja välivaiheiden kautta digimaalaus lopputuloksena.

    ....ja taaskin tuota voisi puristella sieltä täältä.

    VastaaPoista