13.2.2012

Yksi tärkeä harrastus meinaa jäädä unohduksiin



...on ollut tauon paikka. Nyt tuli tunne, että voisin jatkaa toisen tv-kalastajan karrikoimista. Skottipuku, klaanin ruutukuosi on kylläkin vaihtunut kotomaan marimekon unikkokuosiin. Lisäksi strategisen alueen "kukkaro" on perhokalastajille tutumman mallinen chestbag.

Sormien väliin aion mahduttaa mahdollisimman pienen eväkkään...mallia Gymnocephalus cernuus vai laittaisinko sittenkin kaikille tutun Rutilus rutiluksen, se toisi mukanaan hieman lisäväriä työhön.
























Kengät ovat myös mietinnän alla. Lenitan lanseeraamat tennissukat ovat kuitenkin löytyneet reissulle mukaan. 


Taustalle ehkä Tallasin kurvi ja tunturin kylkeä...




Päivitys 14.2.2012


Sain valmiiksi Tommi Korpelan. Taustasta tuli autereinen järvimaisema. Löytyi taas yksi uusi haaste, kun halusin kuvata läpikuultavan rantaveden kivineen. 


Gunnar Berndtson on maalannut vuonna 1893 KESÄ nimisen öljymaalauksen. Aina kun näen tuon maalauksen on sillä sama vaikutus. Maalauksessa on kolme kohtaa, joita joutuu silmät kuivina tuijottamaan. Miksi..no siksi kun ne on maalattu niin järjettömän hienosti. 1) Laiturilla oleva kangas, 2) laiturin rakenne valoineen ja varjoineen ja ehdottomana ykkösenä aivan etualalla, 3) oikeassa alanurkassa olevat kivet ja varsinkin niiden heijastukset (läpikuultavaan) veteen.
http://www.museumsyndicate.com/item.php?item=31636







....Työ löysi "kodin". Kiitos mallille.















2 kommenttia: